Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Kolumne

Saga o sovama

Pričanje o dobrim stripovima je isto tako važno kao i njihovo čitanje. Zbog toga vam portal Svet stripa danas predstavlja prvi Betmen trejd iz perioda THE NEW 52 koji je objavila Čarobna knjiga kao 18. knjigu u biblioteci DC gold.

Kolumne

Zagor ponovo na moru

Novi, dvadeset treći, broj Zlatne serije je u prodaji. Nudi priču Ostrvo demona Bozelija i Laurentija, u Italiji objavljenu u Almanah ediciji.

Kolumne

PULP

Pedigre Eda Brubakera i Seana Phillipsa u proizvodnji prestižnih kriminalističkih stripova nema ni potrebe posebno isticati.

Kolumne

Sharkey the Bounty Hunter

Sharkey the Bounty Hunter svakako nije lošiji strip od Magic Order ili Prodigy koje smo nedavno ovde predstavljali, a notabilno je bolji od Hucka ili Chrononauts, pa i od Kingsmana.

Kolumne

Dead Man Logan

Dead Man Logan je samo završnica, eksplozivno finale serijala Old Man Logan i koji je bio Marvelov način da i posle Wolverinea ima Wolverinea.

Kolumne

Crvenokosi kauboj na prljavom, Divljem Zapadu

Nakon što je uspešno stigla blizu kraja štampanja strip serijala „Džeremaja“ znamenitog Hermana Hupena, agilna izdavačka kuća „Čarobna knjiga“ odlučila je da obraduje stripoljupce i započne objavljivanje „Komanče“.

Kolumne

Dedvud Dik – Tarantino je dojahao u Boneli

U današnjem svetu, kojim bez svake sumnje i vlada neoliberalizam, suzbijanje nepoželjnih ponašanja, pa tako i rasizma, se uglavnom sprovodi kroz medije i industriju zabave.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

TOP AUTORI

RAZNO NA BLOGU

KORPA

close