Ponovo Zlatko! Zlatko Krstevski

Ponovo Zlatko! Zlatko Krstevski

Zlatko Krstevski rođen je 1969. godine u Prilepu, Jugoslaviji. Diplomirao je na Školi za primenjene umetnosti, specijalizovana za slikarstvo, u Skoplju, Makedonija. Učestvovao je u 22. samostalnih izložbi i preko 300 grupnih izložbi, kongresa i festivala u oblasti slikarstva, stripa, karikature i pozorišta. Krstevski je direktor “Vizanta”, Centra za vizuelnu umetnost, gde je predstavlja urbane umetnosti, organizuje međunarodne projekte za vizuelne umetnosti i promoviše kulturnu baštinu.

Pročitajte još na blogu

Superman: American Alien

Pošto je prošle nedelje (maj 2016.) izašao i poslednji broj sedmodelnog miniserijala Superman: American Alien koji je dobio dosta promocije od strane DC-ja stvarajući utisak da ovo nije tek još

Pročitajte dalje »

Legenda o Isu

Krajem 2005. godine, francuskom scenaristi Žan-Lik Istinu izdavačka kuća Soleil objavljuje Misteriju Ogama, prvi album serijala Druidi (Les Druides), urađen u saradnji sa crtačem Jaquesom Lamontagneom.

Pročitajte dalje »

Dick Long

Dick Long je privatni detektiv, bivši policajac, koji slučajeve ne rešava oružjem i pesnicama, već, eh, nekim drugim, manje konvencionalnim, metodama.

Pročitajte dalje »