Konkurs za najbolju ilustraciju Morgana Losta u organizaciji Sveta stripa i Forme B

Konkurs za najbolju ilustraciju Morgana Losta u organizaciji Sveta stripa i Forme B

Na konkurs za najbolju ilustraciju Morgana Losta prijavilo se četiri autora sa ukupno šest ilustracija. Organizatori konkursa Svet stripa i Forma B imali su dilemu da li nagraditi učesnike konkursa sa po jednim stripom i pobednika ili samo pobednika uz uslov da se nagrada uveća. Jednoglasno je donesena odluka da se uvećanim poklonom nagradi najbolji rad. Pobednik konkursa je Nebojša Vasilić sa Novog Beograda koji je od sponzora Forme B dobio komplet svih do sada objavljenih brojeva serijala (1-6) i majicu sa likom Morgana Losta. Svet stripa i Forma B se zahvaljuju svim učesnicima konkursa i čestitaju pobedniku.

 ostali radovi sa konkursa

Organizatori KragujevacComicCona 2016. imaju zadovoljstvo da najave
KONKURS ZA NAJBOLJU ILUSTRACIJU MORGANA LOSTA
u organizaciji udruženja Svet stripa i  pokrovitelja konkursa izdavača Forma B

Svet stripa raspisuje konkurs za najbolju strip-ilustraciju inspirisanu Morganom Lostom. Novi strip serijal koji u Srbiji objavljuje izdavač Forma B za kratko vreme stekao je svoju bazu fanova, toliko tvrdokornih da su uticali da raspišemo ovaj konkurs. “Zašto se mi ovoga nismo NA VREME setili” bila je naša zakasnela reakcija ali smo odlučili da priliku ne propustimo.

Pravila su jednostavna, vi nacrtate mi javno objavljujemo i nagrađujemo! Nema ograničenja za autore (godine, pol, nacionalnost, versko opredeljenje…), za formu i izbor tehnike kojom će se raditi ilustracija.

Izdavačka kuća Forma B će tri najbolja rada nagraditi paketima svojih izdanja, a u žiriranju pristiglih radova će učestvovati i gosti KragujevacComicCona – autori iz Italije. Pobednici će biti proglašeni, a radovi izloženi i nagrađeni, na samom kraju ComicCona – 3. 7.  u Kragujevcu. 

Važno: autori ilustracije mogu biti iz bilo kog mesta zajedničke nam planete, bitno je da imaju mogućnost da nagradu preuzmu u Srbiji (bilo da će to oni učiniti lično ili će nekome dati ovlašćenje).

Autor može učestvovati na konkursu sa najviše tri prijavljena rada.

Radove primamo na dva načina i potpuno je svejedno koji ćete izabrati:
– Skenirane radove u rezoluciji 300dpi (i većoj) šaljite na: konkurs@svetstripa.org.rs 
– Originale ili odštampane kopije šaljite na adresu Svet stripa, Branka Paraća 1a, 34000 Kragujevac. 
          
Uz radove obavezno pošaljite i vaše lične podatke i broj telefona.
Primljene radove ne vraćamo.

Konkurs je otvoren do 30. 6. 2016. godine.

Dobru zabavu i uspeh na konkursu vam žele Forma B i Svet stripa.

Copyrigt ©
Sergio Bonelli Editore
Claudio Chiaverotti
izdavačka prava za Srbiju: FORMA B

Pročitajte još na blogu