Novica Milivojević

Novica Milivojević

Novica Milivojević (Zrenjanin, 1981) je ilustrator i stripadžija.

Diplomirao je na Tehničkom Fakultetu Mihajlo Pupin u Zrenjaninu. Ilustracijom i crtanjem se bavi od kako zna za sebe, profesionalno od 2009-e. Stripom se bavi iz hobija i objavljuje ih online na svojim facebook i instagram profilima. Njegovi stripovi su objavljivani na Strip Blog i Helly cherry portalima takodje i u izdanju “Strip sa Margine”. Učestvovao je na Kragujevačkom pobedniku i Balkanskoj smotri strip autora u Leskovcu. Isečkom iz stripa “Kapetan Srbija-Legenda o nebeskom narodu” je ušao u 100 najuspelijih radova odabranih za veliku izložbu Salona 2019-e godine.

Živi i radi u Novom Sadu od 2009-e godine.

Njegova poruka za posetioce:
– Velika mi je čast što sam pozvan da učestvujem na tako velikoj manifestaciji i što ću zajedno sa kolegama stripadžijama i posetiocima razmenjivati iskustva i podeliti svoju ljubav prema stripu i ilustraciji.

Pročitajte još na blogu

Morbus Gravis

Svetom vlada zaraza koja kod ljudi dovodi do mutacija i pretvara ih u nakaze i čudovišta. Druuna, jedna od malobrojnih koji nisu zaraženi, pokušava da preživi u takvom svetu i nađe lek svom mužu koji nosi virus u sebi.

Pročitajte dalje »