Novica Milivojević

Novica Milivojević

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Novica Milivojević (Zrenjanin, 1981) je ilustrator i stripadžija.

Diplomirao je na Tehničkom Fakultetu Mihajlo Pupin u Zrenjaninu. Ilustracijom i crtanjem se bavi od kako zna za sebe, profesionalno od 2009-e. Stripom se bavi iz hobija i objavljuje ih online na svojim facebook i instagram profilima. Njegovi stripovi su objavljivani na Strip Blog i Helly cherry portalima takodje i u izdanju “Strip sa Margine”. Učestvovao je na Kragujevačkom pobedniku i Balkanskoj smotri strip autora u Leskovcu. Isečkom iz stripa “Kapetan Srbija-Legenda o nebeskom narodu” je ušao u 100 najuspelijih radova odabranih za veliku izložbu Salona 2019-e godine.

Živi i radi u Novom Sadu od 2009-e godine.

Njegova poruka za posetioce:
– Velika mi je čast što sam pozvan da učestvujem na tako velikoj manifestaciji i što ću zajedno sa kolegama stripadžijama i posetiocima razmenjivati iskustva i podeliti svoju ljubav prema stripu i ilustraciji.

Pročitajte još na blogu

PULP

Pedigre Eda Brubakera i Seana Phillipsa u proizvodnji prestižnih kriminalističkih stripova nema ni potrebe posebno isticati.

Pročitajte dalje »

Teozofija u bajci

Strip – Rabinov mačakRemek-delo novog francuskog talasa koji kroz inovativnu naraciju donosi pregršt teoloških, egzistencijalnih I moralnih pitanja, poneki odgovor i dosta vedrine iz ugla jednog mačkaStrip je neuhvatljiva i

Pročitajte dalje »

Dylan Dog #211 Kuća duhova

Redovna serija broj :  # 211 Naziv :  “Kuća duhova” Naziv originala :  “La casa dei fantasmi” Scenario :  Pasquale Ruju Crtež :  Daniele Bigliardo Naslovna :  Angelo Stano Objavljeno

Pročitajte dalje »

KORPA

close