Magični Vetar 9 Epizode 25/26/27

Magični Vetar 9
Epizode 25/26/27

1.300,00 din.

Izdavač: Golconda
Naslovna strana: Andrea Venturi
Scenario: Gianfranco Manfredi
Crtež: Bruno Ramella / Corrado Mastantuono / Giuseppe Barbati
Naslov originala: Il nemico sotto la pelle / Seminatori di morte / L’ultimo agguato
Broj originala: 25 / 26 / 27
Format: A5
Povez: meki
Boja: crno-belo
Broj strana: 294

25: Unutrašnji neprijatelj – Trebalo bi da je mrtav, ipak, Herbert se vratio! Njegova pogana duša preuzela je drugo telo kojim upravlja kao marionetom! Njegova mržnja i želja da se krvavo osveti Magičnom Vetru neće prestati dok ga ne ubije. Obračun je zakazan u gradu lovaca na skalpove, a beli šaman se od bezumnog Herbertovog besa može odbraniti samo na jedan način: uz pomoć moći Točka medicine!

26: Ono što poseješ… – Kada stari, pošteni farmer bude surovo izmasakriran u svojoj njivi, prvo čega će se ljudi setiti je stara legenda Čeroki indijanaca o smrti Selu, Žene Kukuruza. Sastanak je, znači, u Fargu, gde su polja kukuruza obojena krvlju i više se ne može trpeti! Na marginama ličnih osveta i nemira seljaka, motivi običnog čoveka se sukobljavaju sa onim biznismena. Obračun između Magičnog Vetra i Hauarda Hogana više ne može da se odlaže!

27: …To ćeš i požnjeti – Ples smrti igra se u poljima Farga! Pohlepni i plašljivi Pinkler, Hoganova marioneta, sada je zarobljenik sopstvene igre, dok nervoza seljana raste i preti da proključa! Vizije, halucinacije, zablude, predskazanja smrti… Obojica prožeti teretom lične osvete, Magični Vetar i Hauard Hogan, dok neumorni lutkar plete svoje mračne konce…!

Kategorija:

KORPA

close